Cukorbetegség fórum.

Felhozom Tételezzük fel, bizonyos tünetek miatt cukorbeteg halál cukorbetegség fórum cukorszintem Hogy alakul reggel vagy napközben a cukorszint ha nem eszek semmit, max kávét iszom, vagy egy natur joghurt szelet kenyérrel?

A cukorbetegségről

Labort, orvost ne ajánljátok, megvolt, de még nem elérhető az eredmény. Érdekelne, hogy valakinek szerepelt -e a tünetek közt a bőrszárazság, bőrviszketés? Ha igen, akkor a test mely területén? A cukorbetegségnek köze lehet ahhoz, hogy óra alvás után nagy szénhidrát- illetve cukoréhségem van?

A cukorbetegség 4 gyakori, ám nem tipikus jelei

Szükségem lenne Victozára valaki nem tudna segiteni egy recepttel, mert csak nem támogatott receptet kaphatok ugy meg közel Dragostea Új vagyok itt a Hoxa-n is és inzulinra is csak 3 hete állítottak be. A kórházban minden rendben ment, de mostanában azt vettem észre, hogy az ébredés után mért vércukorszintem egy óra múlva akkor érek be a munkahelyemre - anélkül, hogy ettem volna - másféllel-kettő és féllel magasabb lesz.

  • A látászavarok 5 gyakori oka Leegyszerűsítve, látászavarról akkor beszélünk, ha a központi éleslátás romlik, a látótérben kiesés jelenik meg, vagy a látott kép furcsa torzulást mutat.
  • Nem tudom, mennyire él még a fórum, de megpróbálom, hátha ír valaki.
  • Magyar Diabetes Társaság On-line
  • Diabetes - Cukorbetegség - velencecopy.hu Hozzászólások

Ez normális? Kérlek benneteket, hogy aki tud ezzel kapcsolatban segíteni,tegye meg.

cukorbetegség fórum

Nagyon szépen köszönöm előre is. Leírnám rövid történetemet, nem tudom hová tenni ezeket a dolgokat, ha tudtok segítsetetk légyszíves!

cukorbetegség fórum

Júniusban kezdődtek nálam a problémák. Egyik pillanatról a másikra sokat kellett pisilni járnom, és nagy mennyiségeket ürítettem. Mindezt menstruáció előtt kb öt nappal, majd megjött a havim és elmúlt.

A diabétesz és a psziché 2. - 1. rész

Majd utána ismét kezdödött pár napig. És utána semmit.

cukorbetegség fórum

Júliusba ismét ugyanígy történtek a dolgok. Pisi megjön, pisi És elmúlt. Augusztusban nem pisiltem sokat, majd megjött, elmúlt és ennyi.

cukorbetegség fórum

Szeptemberben viszont ismét kezdődött a gyakkori pisilés, és hiába jött meg nem múlt el, csak valamelyest lecsökkent a mennyisége. És azóta is tartott.

Mindkét nagymamám 2-es típusú öregkori cukorbeteg Mindkét nagymamám - teljesen más szemproblémával - több műtét után olyan szinten veszítették el a látásukat szinte pár év alatt, hogy nem képesek magukat ellátni. A cukorbetegség fórum nagymamám akit többször látok nemrég volt szemműtéten ahol egy másik cukorbeteg ajánlotta neki a balzsamkörtét. Nem tudom hallottatok-e róla? Ezen nagymamám balesetet szenvedett, valószínűleg erős agyrázkódása volt amitől több mint egy hétig hányt, étel nem maradt meg benne, így a cukor gyógyszer sem a vérnyomáshúzóját adták csak be az infulzióban de azt is csak rimánkodás után mert a szeme miatt nem lehet magas a vérnyomása sem.

Nem volt étvágyam, folyamatosan ideges voltam, nem tudtam koncentrálni. A pisilés még mindig tartott.

Teljes élet cukorbetegen

Majd egyszer hirtelen megintcsak elmúlt, és alig jártam a wc-re, max napi háromszor, minden normalizálódott. Vérvételre kellett mennem, ami miatt ismét ideges voltam, féltem az cukorbetegség fórum. Az eredmény: éhgyomri glükóz 4.

cukorbetegség fórum

Két napja ismét elkezdtem sokat pisilni és az étvágyam is a régi lett. Attól félek hogy azért pisilek mert eszek és a cukrom magas.

cukorbetegség fórum

Nem iszok sokat, max napi decit, talán még sosem fordult elő velem, hogy egy litert megigyak egy nap. Fogyni egy kilót fogytam amikor igazán lecsökkentettem a kaját a stressz miatt.

Cukorbetegség fórum cukros vagyok? Vagy valami más bajom lehet? Köszönöm előre is a válaszokat!

Fontos információk