Velence Copy   - Több mint egy nyomda!  |  +36 70 555 0783  |  iroda@velencecopy.hu  |  Velence, Tópart u. 47, 2481 Velence Korzó

Dekor termékeink

Velence Copy Kültéri mobil zászlók

Kültéri mobil zászlók

Kiváló figyelemfelhívó, mely cégek, irodaházak, rendezvények, sportesemények nélkülözhetetlen kelléke. A legjobb minőség biztosítása érdekében különböző anyagokból készítjük zászlóinkat, melyeket ezután karabinerrel, ponyváinkat fémkarikákkal látunk el, hogy a felület a lehető legszélesebb felszínen terüljön el.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Reklámtábla

Reklámtábla

A reklámtáblák készülhetnek műanyag lemezre (habosított pvc), fémlemezre (horganyzott lemez) vagy alumínium szendvicslemezre (dibond). Ennek kiválasztásban minden alkalommal segítünk. A táblákat tartó szerkezetek professzionális kivitelezését és a reklámtáblák szakszerű felszerelését, kihelyezését is vállaljuk.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Autódekor

Autódekor

Az autódekoráció a reklámozás egyik leghatékonyabb, mégis leginkább pénztárcakímélő módja, hiszen a jármű napközben sűrűn mozgásban van, a nap végén pedig bárhol parkolhatunk vele, időt hagyva ezzel a felületén olvasható üzenet elmélyültebb megszemlélésére. Bármilyen képi vagy grafikai elemet meg tudunk jeleníteni a járművén.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Világítótábla

Világítótábla

Alumínium reklámtábla profilból készítjük világító dobozainkat, 3mm-es tejopál plexi reklámhordozóval. Opcionálisan a belsejében elhelyezett fénycsövekkel vagy leddel átvilágítva a tartósság, valamint a lehető leghosszabb élettartam elérése érdekében.


Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Molinó

Molinó

A kültéri molinók hatékony, látványos reklámfelületek fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, ahol a tömegek nem tudnak elmenni mellettük úgy, hogy egy pillantással ne illetnék. Ezeket kis példányszámban, gyorsan, a lehető legmagasabb minőségben készítjük el annak érdekében, hogy minél tovább szolgáltassanak reklámfelületet Önnek vagy cégének.


Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Roll-Up

Roll-Up

A Roll Up banner tartós, egyszerű és kreatív látványeszköz, mely kiállítások, expók és vásárok elengedhetetlen kelléke. Exkluzív, elegáns kivitelezésének köszönhetően üzletekben, boltokban, éttermekben és irodákban is kihelyezhető anélkül, hogy megbontaná az összhatást. Az összeszerelése nem igényel szaktudást, bárhol bármikor könnyedén felállítható. A roll up-ot fekete vászontáskában kínáljuk, mely védi a bannert a sérülésektől és a szállítást is megkönnyíti.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Óriásplakát

Óriásplakát

Az óriásplakát az egyik leghatékonyabb közterületi hirdetési felület, hiszen nagy mérete figyelemfelkeltő, ezért távolról is jól látható az autósok, tömegközlekedési eszközökön utazók, vagy akár a gyalogosok számára is. Már egyetlen, jól elhelyezett plakáttal is havonta több százezer közlekedő figyelmét keltheti fel, ragadhatja meg. A hirdetéseken rövid üzeneteket érdemes megjeleníteni, hogy az könnyedén rögzüljön az
utakon közlekedők számára is.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Öntapadók

Öntapadók

Vállaljuk vinyl fóliák nyomtatását, formára vágását, felragasztását. Alkalmazott technológiáinknak köszönhetően a reklámiparban megtalálható legtöbb öntapadós alapanyagra nyomunk, amely lehetővé teszi a széleskörű felhasználást. Kihelyezhetőséget tekintve megkülönböztetünk bel- és kültéri fóliákat annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségben, a leginkább strapabíró terméket készítsük el Önnek.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Épülethálók

Épülethálók

Az épületháló, vagy más néven építési háló olyan nagyméretű (akár többszáz négyzetméteres) hirdetési felület, amely felújítás alatt álló épületek oldalfalára kerül kihelyezésre. Nagyméretű hirdetés, amely akár image kampány része lehet, vagy egy-egy termék ismertebbé tételéhez alkalmas a leginkább, hiszen a médiazajból való kiemelkedése és a forgalmas helyszíneken való megjelenése magas kontaktusszámot biztosít a reklámozás során.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy 3D Betűk

3D Betűk

Igényes kültéri illetve beltéri felirat, mely ellenáll a különféle időjárási tényezőknek. Minél vastagabb egy betű, annál jobban megadja a szöveg háromdimenziós jellegét. Előnye, hogy közvetlenül a falra is ragasztható, így nem fontos alá táblát, tartószerkezetet helyezni. A betűket habanyagból, izzószálas vágógép segítségével vágjuk, majd a megrendelő által meghatározott színre festjük.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy X-Banner

X-Banner

Egyoldalas fémlábú banner állvány, melyben a nyomat könnyen rögzíthető. Felül két üvegszálas rúd található, amelyek teljesen megfeszítik az alsó fém lábakhoz rögzített nyomatot. Óriási előnye a kis súly, elegáns, könnyed megjelenés. A termék összeállítása nem igényel szaktudást, egyszerűen felállítható. Ha cserélni szeretné a reklámot, pillanatok alatt elvégezhető a nyomatcsere.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Vros
Velence Resort & SPA ****
Korda Studios
Grdony Vros