Velence Copy   - Több mint egy nyomda!  |  +36 70 555 0783  |  iroda@velencecopy.hu  |  Velence, Tópart u. 47, 2481 Velence Korzó

Fényképes ajándéktárgyak

Velence Copy Egyedi fényképes bögre

Egyedi fényképes bögre

Szeretné minden nap látni szerettei arcát, miközben reggeli kávéját szürcsölgeti munkahelyén? Dicsekedne gyönyörű családjával kollégáinak? Csak egy jó kép kell hozzá, hogy elkészüljön egyedi fényképes bögréje, ami kitűnő ajándék családtagjai részére.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Fényképes póló

Fényképes póló

Képzeld el hogy leány- vagy legénybúcsúra mész barátaiddal a közösen megálmodott pólótokban! Mi segítünk a tervezéstől a kivitelezésig! Akár magánszemélyeknek, akár cégeknek, sportcsapatoknak, vagy baráti társaságoknak, mindenki számára kitűnő választás a fényképes póló!

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Egyedi fényképes kulcstartó

Egyedi fényképes kulcstartó

Figyelemfelkeltő ajándék, mellyel mindig Önnel lehet szerelme, családja fotója. Küldje el a képet vagy szöveget, és mi extragyorsan elkészítjük, hogy mihamarabb kulcsára fűzhesse, vagy meglephesse vele szeretteit.


Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Egyedi nyakpánt

Egyedi nyakpánt

Kedvelt reklámajándék és rendezvénykellék, amely nagy felületen hirdeti a céget, a konferenciát vagy éppen a fesztivált, Felhasználása többrétű, akaszthatunk rá kártyát, passzokat, kulcsot, mobiltelefont. Megfelelő designnal nemcsak praktikus, de látványos is lehet.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Fényképes Puzzle

Fényképes Puzzle

Kedveskedjen családjának egy olyan játékkal, melyen a legszebb együtt töltött pillanatuk látható! Két méretben is választhatja a mindenki által régóta kedvelt kirakóst, ezzel színesítve a pihenést akár a hétköznapokban, akár ünnepekkor.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Fényképes hógömb

Fényképes hógömb

A fényképes hógömb dekoratív ajándék a téli ünnepekre, de bármilyen alkalom kiváló meglepetése lehet! A klasszikus gömb mellett szív formában is választhatja, mellyel kifejezheti szeretetét szerelmének, családjának.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Fényképes egérpad

Fényképes egérpad

Válassza fényképes egérpadunkat otthonra és munkahelyére! Készíttessen szeretteinek családi fotós kiegészítőt, vagy lepje meg munkatársait a cég logójával ellátott egérpaddal, hogy még inkább közel érezzék magukhoz munkahelyüket!

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Vászonképek

Vászonképek

Szeretne új színt, kreatív, modern stílust, újdonságot vinni otthonába? Szeretné feldobni egyhangú munkahelyét?
• Ingyenes látványterv!
• Természetes, fenyőfa vászonkép keret!
• Tökéletes nyomtatási minőség!
• Prémium minőségű, matt 380 g művészi vászonra dolgozunk!
Ha kíváncsi a folyamatra, térjen be hozzánk, és nézze végig, hogyan készítjük el álmai dekorációját!

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Vros
Velence Resort & SPA ****
Korda Studios
Grdony Vros