Velence Copy   - Több mint egy nyomda!  |  +36 70 555 0783  |  iroda@velencecopy.hu  |  Velence, Tópart u. 47, 2481 Velence Korzó

Nyomdai termékeink

Velence Copy Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Ezt a technikát azoknak ajánljuk, akik kis példányszámban, a legmagasabb minőségben szeretnék elkészíttetni nyomtatványaikat. A digitális nyomtatás garantálja, hogy minden képpont a megfelelő színvonalban kerüljön fel a papírra.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Ofszet nyomtatás

Ofszet nyomtatás

A módszer a nagy példányszámú nyomtatás és a speciális igények magas színvonalú teljesítése érdekében került kínálatunkba. Nagy tétel esetén előre egyeztetett határidővel segítünk ügyfeleinknek a tervezhetőségben.


Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Irodai szolgáltatások

Irodai szolgáltatások

Teljeskörű irodai szolgáltatásunkkal nyugodtan ránk bízhatja dokumentumainak ízléses megjelenését:
• műanyag- és fémspirálozás
• lyukasztás
• kötegvágás
• diplomakötés
• hideg/meleg laminálás és fóliázás

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Szórólap

Szórólap

Szórólapok nyomtatását kis és nagy tételben egyaránt vállaljuk, cégek és magánszemélyek részére is. A maximális hatékonyság elérése érdekében ajánljuk figyelmébe kimagasló színvonalú grafikai szolgáltatásunkat.


Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Plakát

Plakát

Digitális vagy ofszetnyomtatással minőségi plakátot elkészítését garantáljuk Önnek. Igény szerint kiadványszerkesztő kollégáink - az Ön elképzeléseinek megfelelően - megtervezik, megszerkesztik plakátját.Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Névjegykártya

Névjegykártya

A névjegykártya sokszor helyettesíti gazdáját az első benyomás megtételekor, így fontos, hogy emlékezetes és felismerhető legyen. Nagyon sok múlik az alapanyag kiválasztásán, hiszen kézről kézre jár, fényéből mégsem veszíthet.


Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

Fontos Önnek, hogy kidolgozott fényképei élethűek, élénkek és tartósak legyenek? Prémium nyomási technológiával csakis csúcsminőségű fotópapírra dolgozunk, így fotói évek múlva sem fakulnak meg. Garantáljuk a gazdag, élénk színeket, fényképei tartósságát és az emlék múlhatatlanságát!

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Copy Fotókönyv

Fotókönyv

Szeretnék, ha megismételhetetlen pillanataikat csokorba gyűjtve lapozgathatnák? Kérjék fényképeskönyv szolgáltatásunkat! A digitális nyomtatásnak köszönhetően fotói mindig a legmagasabb minőségben várják majd, hogy körbeülje a család egy kellemes visszaemlékezés alkalmával.

Vissza a Termékek oldalra...

Velence Vros
Velence Resort & SPA ****
Korda Studios
Grdony Vros