Velence Copy   - Több mint egy nyomda!  |  +36 70 555 0783  |  iroda@velencecopy.hu  |  Velence, Tópart u. 47, 2481 Velence Korzó
Velence Copy - Több mint egy nyomda!

Velence Copy - „Több mint egy nyomda!"

Mit is jelent ez? Cégünk szlogenje tükrözi elhivatottságunkat a nyomdaipar iránt. A kezdeti nehézségek után mára nem csupán profi hozzáértéssel rendelkezünk, hanem fejlett technikai gépparkunk is hozzájárul a minőségi munkához. Számunkra fontos az ügyfél maximális elégedettsége, ezért is nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra és a határidők betartására. Cégünk 8 évvel ezelőtt alakult, s mára a Velencei-tó szolgáltatói szektorának egyik fontos szereplőjévé vált.

Célunk minél több emberrel megismertetni a nyomdai kivitelezés szépségeit. Így alkothatunk egyedi dolgokat.

Nyomdánk fő profiljába tartozik minden olyan nyomtatható média, amely a leggyakrabban fordul elő a mindennapokban, pl.: névjegykártyák, borítékok, levélpapírok, dossziék, szórólapok, roll-upok, molinó, meghívók, könyvek vagy akár a világítótáblák.

Nagy hangsúlyt fektetünk gépparkunk, szoftvereink és csapatunk szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére.

Magas minőség - Versenyképes ár - 100% Minőségi garancia

Nézzen körül honlapunkon, ahol részletesen áttekintheti az általunk nyújtott szolgáltatásokat!

Kérdése van? Keresse kollégáinkat, akik örömmel megválaszolják felmerült kérdésit chaten, telefonon vagy e-mailben egyaránt.

Kasza Zsolt - Tulajdonos

Kasza Zsolt

Tulajdonos

8 éve egy kis irodából egy kis nyomtatóval indult és mára a Velencei-tó piacvezető nyomdája, de az ország egész területén ismert céggé nőttük ki magunkat!

„Több mint egy nyomda!"

Velence Vros
Velence Resort & SPA ****
Korda Studios
Grdony Vros