Scleredema diabeticorum

Lipoid necrobiosis
Kezdőlap Lipoid necrobiosis A necrobiosis lipoidica, más néven necrobiosis lipoidica diabeticorum, a kollagén degeneráció ritka, krónikus, idiopátiás, granulomatózus bőrbetegsége, fekélyveszéllyel, amely klasszikusan a diabetes mellitushoz társul, általában 1-es típusú 1. A Necrobiosis lipoidica diabeticorum vörösesbarna bőrterületeket eredményez, leggyakrabban az alsó lábakon. A többi testrész azonban érintett lehet.

Ha nem angol nyelvű változatát látogatják, és a z Necrobiosis Lipoidica Diabeticorum angol nyelvű változatát szeretné látni, kérjük, görgessen le az aljára, és a Necrobiosis Lipoidica Diabeticorum jelentését angol nyelven fogja látni. Ne feledje, hogy a rövidítése NLD széles körben használják az iparágakban, mint a banki, számítástechnikai, oktatási, pénzügyi, kormányzati és egészségügyi.

Current Advancements in Scleroderma Treatment

Büszkén felsoroljuk a NLD rövidítést, amely a legnagyobb rövidítések és Mozaikszók adatbázisa. Tudod letölt a kép reszelő-hoz nyomtatvány vagy küld ez-hoz-a barátok keresztül elektronikus levél, Facebook, Csicsergés, vagy TikTok.

Necrobiosis lipoidica diabeticorum tünetek

Ott május lenni több mint egy meghatározás-ból NLD, tehát ellenőrizd ki-ra-unk szótár részére minden jelentés-ból NLD egyenként. Ezek a bal oldalon vannak scleredema diabeticorum.

scleredema diabeticorum mi újság a kezelés 1-es típusú diabétesz

Görgessen le és kattintson az egyesek megtekintéséhez. A z NLD összes jelentését kérjük, kattintson a "Több" gombra.

Ha meglátogatja az angol verziót, és szeretné megtekinteni a Necrobiosis Lipoidica Diabeticorum definícióit más scleredema diabeticorum, kérjük, kattintson a jobb alsó nyelv menüre.

scleredema diabeticorum kezelése trofikus fekélyek cukorbetegség

Látni fogja a Necrobiosis Lipoidica Diabeticorum jelentését sok más nyelven, például arab, dán, holland, hindi, japán, koreai, görög, olasz, vietnami stb. NLD Meghatározza:.

scleredema diabeticorum szénhidrát csökkentett kenyér cukorbetegeknek

Fontos információk